Nitty und Gilly style!

Yo Brothers!

Wazzup?

Jag vet att ni, kära läsare, alltid har älskat våran klädstil. Därför tänker jag, Gillyhurt, ge er lite tips på hur jag och Nitty kommer se ut i vinter.

Nitwriter goes first!


Vi börjar med leggings, ovan på dessa har hon en body.

Denna kombo är as snygg, men för att hotta till det slänger hon dit ett skärp.

Wow! Awesome! We like it. Detta är såååå Nitty!

Över till moi, Gillyhurt.
Både jag och Nitty gillar ju att matcha färgerna i våra outfits. Därför har jag valt en brunbeige sparkdräkt med coolt mönster på.

Till det har jag en snygg skjorta, som är så där sexigt uppknäppt.

Sen snoffsar jag till det hela med en snygg halsduk av fuskpäls.


Voilá! Två outfits à la Nitty und Gilly!

Alla kläder är från H&M, vår mode guru (om man bortser från vår homie Karl Lagerfeld).

Cya Bitches♥♥♥

XOXO Gillyhurt

Söndagen den 5:e December år 2010

Hallå älskade cyperspace vänner, är jag mycket saknad??! Antagligen inte, men jag låtsats att jag är det och att jag har hundratals cyberspace-människor och Humanoider som avgudar mig och svimmar av lycka när jag uppdaterar. Idag känner jag mig ovanligt patetisk, ni förstår vi har nationellt prov i matte D på onsdag. Idag hade alltså varit ett perfekt tillfälle att panikplugga. Tror ni att jag har räknat någon matte idag? Nej, det har jag inte. Jag har inte orkat lyfta mitt feta arsle och öppna matteboken. Just nu ligger den på min skrivbordsstol och psykar mig. " Hahahaha, tror du verkligen att du kommer klara matteprovet om du öppnar mig? Jag är sprängfylld med saker du inte kan ett skit om och som är helt omöjliga att få in i din tjocka skalle!!! Tror du verkligen att du har en chans? Tror du verkligen att jag kommer att vara hjälpsam och pedagogisk?! Hahahah, DÖ FLICKA LILLA DÖ!!!!!", säger den. Eller, ja, jag känner på mig att den skulle göra det om den kunde tala. Nu har jag en sådandär obehaglig känsla i hela magen, dessutom är jag nästan sjuk, jag är i alla fall på väg att bli sjuk. Usch och fy, just nu försöker jag att intala mig själv att man kan vara en fin människa och bo i ett jättefint hus och få ett jättebra jobb även om man får G i slutbetyg i Matte D. Det går inte så bra, jag ser mer en bild av mig själv som uteliggare, jag har på mig en grå ful halsduk och ligger bakom en sopcontainer och tänker " Jag skulle inte ligga här om jag inte varit så lat den där söndagen, nu dör jag". Av någon konstig anledning har jag grå skäggstubb också, jag har ingen aning om hur den hamnade där. Men jag har i alla fall inga finnar! Man ska vara glad för det lilla! :)

RSS 2.0