Tre nätter i okända 15 kvadrat och en falsksjungande Håkan Hellström look a like senare...

Hejsan kära vänner!
Så ses vi igen efter sisådär en fem månader! Som Gillyhurt poängterade i ett föregående inlägg har det hänt ganska mycket sedan sist. Jag har till exempel (förhoppningsvis) skrivit mitt allra sista matteprov, jag har provat en gospeldräkt i Berlin, fastnat vid vattenkanonen i Kålleradå, bakat vaniljbullar formade som fiskar, laddat upp med sniglar med vitlök och persilja i Paris för att sedan slänga mig ned i gräset framför Eiffeltornet. Sist men inte minst har jag dessutom tagit mitt pick och pack och flyttat 20 mil uppåt till falukorvens förlovade land!
Igår hade jag först mycket flyt, men sedan mycket oflyt. Jag har faktiskt haft rätt mycket oflyt hittills. Men i alla fall, igår var det. Jag började dagen med att släpa upp min nya begagnade, något slitna, röda cykel i 40 minuters konstant uppförsbacke. Efter en kursuntroduktion beslutade jag mig för att ta det nervkittlande beslutet att cykla hem, jag har nämligen inte cyklat ordentligt förrän jag var typ tio år. Det hela gick okej, eftersom att jag nu hade konstant nedförsbacke, tills jag cyklade vilse. Jag lyckades dock ta mig ur radhusområdena. När jag kom hem funkade mitt internet normalt!!!!! Det har inte varit samarbetsvilligt, jag lyckades till och med ladda ned Google Chrome (!!!) vilket ledde till att jag nu kunde boka resor på SJ:s hemsida och kan läsa pdf-filer med bland annat mitt schema på. Jag lyckades få tag i försäkringsbolaget som gett mig en felaktig faktura på et mycket smidigt och lätt sätt och jag fick även en mycket bra tandläkartid. Jag lyckades till och med hitta direkttåg från Falun för 211:- ! Dessvärre har jag mycket ont om pengar så jag bad min ömma moder att betala. Och här ungefär börjar det gå mycket osmidigt. Tåget jag hittade fanns inte, det enda som fanns var ett med 2000 byten. Mycket dåligt. Jag försökte själv att kolla tiderna, men nu har min Chrome försvunnit. Sedan inser jag att jag minsann börjar få lite bråttom. Då ringer mamma igen och jag ber henne ringa mig senare eftersom att jag har bråttom, igen. Då ringer hon en TREDJE gång och jag försöker febrilt få människan att inse att JAG HAR INTE TID NU medan jag trixar med cykellåset. Är nu mycket försenad. Jag cyklar iväg för uppförsbackarna och möts av en väg fullproppad med pensionärer, fjortisgäng och nioåriga pojkar på cykel. Jag tvingas hoppa av i några backar och kommer tillslut fram som världens svettigaste och äckligaste människa. Mycket obra när man vill göra ett bra intryck på klasskamrater.
Sedan hade vi även skattjakt där jag fick strippa en ros och försökte få Övermasen att signera mitt bröst, men det är en annan historia!
Jag fick ett litet hjärta i alla fall!
So long homies!!!
// Nitty, rapporterar ifrån Falukorvland

Bal 2011

Som ni kanske vet har jag och Nitty tagit studenten? Vi var även på Karolinska Läroverkets bal.
Ni vill veta hur vi såg ut? Ja, men såklart ni vill! :)
Detta var Nittys hår:
Och detta Gilly's:
Bilderna kommer i från Amadeus, en hårsalong i Örebro. Endast det bästa duger för oss. Detta är deras bloggadress: http://studioamadeus.blogg.se/ Och här inlägget om balfrisyrer! :)
Oh, well I know. Vi ser helt drogade ut, men vi blev snyggare sen!
Men hur såg våra klänningar ut då? Här är en mycket vacker bild på oss tillsammans:
Cool bild va? Jag måste verkligen lära mig hur man beskär bilder på en Mac... -.-'
Här är en till bild från min mobil:
Bara så att ni ska veta hur bilder med en riktigt fiin kamera blir! ;)
Sov gott kära Nitty und Gilly fans! :)
xox Gillyhurt

RSS 2.0