JAG LEVER!

Wazzzup homies?
Gillyhurt lever, om än knappt... ;) Tillbaka i skolan efter lovet. Vilken omställning, jag säger då det.
Och nej, 'How to get a boyfriend'-inlägget är inte bortglömt jag lovar!



XOXO Gillyhurt

PS: WTF is this?! Jag kollade precis statistiken, det finns tydligen folk som följer oss/läser bloggen...COOOOOLT! ;)
Let's get famous!

My little poney FTW!

Eftersom det går asdåligt för mig på pluggfronten just nu tänkte jag kolla upp det här med Gillys fascination med My Little Poney. Jag är överlag lite sådär tveksamt inställd till MLP eftersom jag oftast tänker på det här:




och det känns ju lite sådär...

Men jag snubblade över ett jättebra inlägg om MLPs den här nyaste serien med ponniesar som tydligen heter G4(?). Kolla in den här. Bakom serien finns faktiskt ett genustänk, ponnierna har både manliga och kvinnliga intressen och ingen ponny har en typiskt stereotyp personlighet. Det är faktiskt bara en ponny, Rarity, som överhuvudtaget bryr sig om utseende. Hon är en riktig fashionista som har koll på alla trender och brinner för mode. Hon känns som en sådan som, om hon var människa, skulle uppskatta mode för konstens skull och skulle kolla på typ Dior visningar och fatta vad de betydde (Då jag själv har ett begränsat kulturellt kapital tycker jag i vissa stunder att kejsaren är naken när jag ser modevisningar). Det roliga med den här serien är att den har fått massa manliga fans som kallar sig för "Bronies", vi snackar alltså killar i ålder 13 till 28 enligt Wikipedia. Alltså, hur awesome är inte det? Jag som läser en genuskurs blir helt glad i hjärtat av detta! Jag har sett de två första avsnitten nu, men vet inte vilken karaktär jag gillar bäst. Den supersnabba Rainbow dash som drömmer om att flyga med supertruppen eller Pinkie Pie som älskar typ Tabascosås och är helt galen. Alla har verkligen mångfacetterade personligheter om man jämför med de gamla My Little Poneys avsnitten jag såg när jag var runt 5 år. Två tummar upp för Gillyhurts nya intresse!!! Snorbra barnserie, Lauren Faust FTW! Nu ska jag laga kvällsmat och kolla på det tredje avsnittet sedan måste jag väl plugga. Det första avsnittet handlar om Twilight, som älskar sitt bibliotek och att studera. Hon "tvingas" till Poneyville för att hjälpa prinsessan med att fixa saker till solfestivalen, trots att hon vet att det är dagen då den elaka mini-prinsessan ska ta över dalen. Twilight möter där alla de underbara ponniesarna och man kan inte annat än ÄLSKA Applejacks sydstats accent!!! Här är det, bara för er, den lilla exklusiva grupp som läser den här bloggen:




Enjoy!!!

// Nitty - som är mycket glad över MPL serien men som ligger vääääldigt efter med pluggeriet

Meddelande till Gillyhurt

Varför svarar du inte på mina sms? Försöker du ta avstånd från mig? Du sänder mig väldigt blandade budskap. För två veckor sedan ville du gifta dig med mig och nu har jag inte hört av dig på 605999 år? Dessutom åker du till Pennybridge typ en dag efter att jag har åkt därifrån. Försöker du säga mig något? Jag känner att det här förhållandet lider av bristande kommunikation!

Mvh,
Nitty

Fredag den 13:e...

Ja, idag är det fredagen den trettonde, dock har det gått väldigt bra för mig (än så länge) idag. Jag hade däremot riktig otur igår. När jag loggade in på internetbasen för min extra kurs stod det nämligen att jag fått omtenta! Jag fick lite lätt panik eftersom jag har ganska mycket i skolan just nu utöver den kursen. Sedan såg jag att lite längre ned i spalten, där lärarna lämnar meddelanden, att resultatet på tentan skulle ha skickats ut via mail innan långfredagen. Ungefär samtidigt ser jag att min uppgift inte finns kvar längre i "uppgifts-spalten". Innan hade det stått "status: oläst" men nu var den helt borta! Alltså kanske den inte ens blivit inlämnad? Jag fick vrålpanik och mailbombade min lärare. Den här processen upptog sjukt mycket av min tid då jag drabbades av små panik attacker titt som tätt och var tvungen att stövla omkring i mitt rum för att bli av med nervositeten, alltså hann jag inte skriva något här som jag faktiskt hade tänkt. Som tur är såg jag precis att min lärare mailat tillbaka till mig. I mailet stod det att jag var godkänd! Vilken lättnad! Verkar dock som om jag precis blev det, men i alla fall!

Tidigare idag har jag även haft en föreläsning med en snubbe som jobbar på en byrå som vi var på studiebesök hos i tisdags. Han var tyvärr, då vid studiebesöket, jäääättetrååååååååååååkig. Jag var tvungen att hindra mig själv från att gäspa två gånger... Men idag var han faktiskt jättebra och hade en sjukt intressant föreläsning. Vi fick en uppgift på slutet där jag fick beröm hihi *nöjd*

Det jag skulle skriva igår var väldigt spännande... jag har *trumvirvel* för första gången provat på Faluns nattliv! Jepp! och för andra gången i mitt mobbade-19-åriga-nykterist-liv har jag varit på förfest. Den här var dock 34 gånger bättre än den förra där jag försökte pratade med folk men så fort de såg att jag drack cola började de flacka med blicken harkla sig och springa iväg från mig. De hela slutade med att jag blev ensam kvar i vardagsrummet medan alla andra sprungit iväg någonannanstans och jag gömde mig på toan och försökte att inte grina. Hemskt minne. De svidande såren ledde dock till att jag inte pratade så mycket den här gången, men eftersom de flesta var lite halvkalas lade ingen märke till att jag bara drack ICA:s pärondryck med "ciderkaraktär". Alltså behövde jag inte gömma mig på toan = stort plus. Sedan sprang vi iväg till Etage, en av Faluns två uteställen. Där fick jag en äcklig alkoholfridrink av en ganska äcklig bartender som kollade pervigt på mig. Den första bartendern kunde, tyvärr tyvärr, inte göra alkoholfria drinkar. Jag funderade ett tag på att kalla honom inkompetent men beslutade mig för att skita i det. Jag ångrar det nästan lite, för han fick mig att känna mig extremt ovälkommen. Dessutom tar det typ 3 sekunder att googla alkoholfria drinkar. Ja, ja. Kvällen slutade extremt tidigt - kvart över tolv, då en av mina tja... kompisar? ville gå hem eftersom den andra (kompisen?) sprang omkring överallt och och ville dra med oss hela tiden. Det var första gången jag gick ut utan att skaka rumpa, hon drog ju som sagt iväg mig hela tiden. Ja, ja det får jag väl göra nästa gång. Gillyhurt kan intyga att jag är EXTREMT bra eller, i alla fall extrem, när jag skakar rumpa. Nu har jag skrivit det här årets längsta inlägg och tänker därför vila upp mina arma fingrar. Vi hörs snart igen antar jag!

//Nitty- som faktiskt inte har ont i nacken pga uteblivna headbagningar


I'm a fucking poney!!!!

Yo bitches! 'Sup?
Nu är det så att en viss Gillyhurt har en svaghet för My Little Ponys. De är ju så väldigt söta och fina. Till min stora glädje hittade jag en sida på nätet där man kunde göra sina egna poneys. Cool som jag är började jag med att göra Nitty och mig. Resultatet kanske inte är så likt, men jag tycker att de är söta ialla fall. ^^
Mihi
Gissa vem som är vem?
Vi fick ha vingar därför att jag har en viss svaghet för pegasusar(?!).
Nu ska jag packa! Jag tänkte tipsa Nittys pluggkompisar om en mycket bra sida där man kan få veta ordsbetydelse.
Den heter så mycket som: synonymer.se. Så nu vet ni det!
XOXO Gillyhurt

OMG...

Ja, nu är jag på plats i Faluland och har pluggat hela eftermiddagen och ska sätta igång nu igen. Som vanligt alltså. Jag har (som vanligt) börjat läsa litteraturen i sista stund, jag tycker dock att jag har en väldigt god ursäkt: MAN SKA FAN FÅ VARA LEDIG PÅ RÖDA DAGAR!!! Ja, det tycker inte min lärare. Vi hade seminarium på skärtorsdagen till klockan 15.00 (???!!!!?!?!??!) och det avslutades med orden "Ja, jag lägger upp nästa seminarium uppgift imorgon". På långfredagen (?!?!????!!!!??!!). Tja, jag tyckte helt enkelt det var mer värt att umgås med min familj och dessutom blev jag asförbannad. Som tur är tog hon bort en bok vi skulle ha läst, vilket var tur då vi påpekat henne otaliga gånger om att boken inte fanns... Nej, jag ska inte vara alltför dum. Jag tycker faktiskt att hon är helt okej, men det där var lite väl mycket. Resultat: Jag har på under ett dygn lyckats läsa och anteckna ca 140 sidor plus läst 1,5 projektrapporter på ca 30 sidor. Nu ska jag väl fortsätta med mitt. Min rumskompis och hennes kompis sitter i rummet bredvid. De pluggar till en seminarieuppgift. Just nu försöker de febrilt leta efter ordet "bitsk" betydelse... ja... därav mitt OMG. Jag tycker personligen inte att det är ett speciellt konstigt ord. Däremot finner jag det ganska konstigt att man kan ha levt i nästan 24 år och spenderat de senaste två åren med att läsa klassiker utan att stöta på ordet bitsk. So lolollololololooong!!!
// Nitty


Anslut till strömkälla...

'Sup brownies?! ^^
Finns det något jobbigare än en laptop som behöver laddas? Såklart måste den dumma manicken alltid laddas då man ska någonstans eller när man har glömt laddaren. Fast iofs är det faktiskt ännu jobbigare då man ignorerar den stackars datorn skrik på hjälp och dödar den. Mycket irriterande då den slocknar..
Idag regnar det ute, imorgon åker jag till Örebro och Nitty åker därifrån nu. :( That makes me sad!
Jag har även ett skoskav som är infekterat. AJ! Men jag har fått 13 och 23 notes på två bilder på min Tumblr! Vilket betyder att folk tycker om mig! :D Vi säger det ialla fall. Jag tänkte skriva ett inlägg om man på bästa sätt fångar en pojkvän. Vill ni kära läsare, dvs ca en person, läsa det? ;)
Bara för att Jag, Nitty och CharChar är så coola! Duckface FTW!
XOXO Gillyhurt
PS: Hur man fångar en pojkvän-inlägget kommer såklart grunda sig på djupgående undersökningar samt mina egna otroligt rika erfaranheter!

Hon äro uppstånden!

Ja, likt Jesus har jag nu uppstått från de döda och kan nu kommunicera med alla varelser i Cyberspace igen! Jag har lite dåliga nyheter... Jag trodde nämligen att jag gått ned i vikt eftersom jag tränat lite. Tyvärr har jag gått upp 2 kilo istället... vilket leder mig till de goda nyheterna: Om jag ändå är tjock kan jag ju bara fortsätta tjocka på med påskgodis för det gör ju ingen skada! Jag menar det hade ju varit jättejobbigt i fall jag blivit smal och sen blev tjock men om jag redan är tjock blir det ju ingen förlust! Hallellujah!!! Jag booorde plugga men... ICH WILL NICHT! Därför har jag spelat Monopol på min lillasysters playstation och kollat på första delen av Emma på morgonen ;) Nu ska jag äta jordgubbar och choklad. Det är den faktor som är väldigt positiv med att flytta hemifrån: När jag kommer hem fixar mamma massa fika och mat som hon vet att jag älskar! Jag får bestämma vilka filmer vi ska hyra och allting, asbra! Eftersom jag varit borta härifrån i typ 23999000 år bjuder jag (med inspiration från Gilly) på en bild på mini-Nitty. Jag tyckte säkert att jag var cool eller något när jag tog den...



Vi ses senare när jag begett mig mot Falu-land!
// Nitty- Som svullar godis och är lycklig pga otroooliga sockerkickar!


"Man kan ju nästan tro att ni är snygga"

Yo homies!
Detta är Gillyhurt. Just nu är jag hos min kära mormor och hälsar på. Eftersom att hon inte har en dator själv tänkte jag visa henne hur min & Nittys blogg ser ut. Det var då hon fällde kommentaren som är i rubriken:
"Man kan ju nästan tro att ni är snygga"
Så kan man ju också se på saken... Själv tycker jag att Nitty är en av de hetaste kvinnor på denna jord, om jag vore en man skulle hon vara min kvinna! Så är ju dessvärre inte fallet, men boys som försöker att bli hennes man kan förvänta sig en noga inspektion av mig! Just so you know.... ;)
Jag har även försökt att lära henne,  dvs mormor, hur man inte stänger av sin mobiltelefon. Väldigt underlig situation. I vanliga fall brukar hon starta upp telefonen, ringa dit hon ska och sedan hålla in 'den röda luren' tills mobilen stängs av. Jag hade tyvärr ingen framgång då hon gav upp efter 3 minuter. ;)
Nu ska jag fortsätta plugga matte! Btw var är Nitwriter? :(
XOXO Gillyhurt

RSS 2.0