FAIL!

Hej kära bloggläsare! :)
(Om vi nu har några...)

Jag borde egentligen sova just nu, men uppenbarligen gör jag det inte. Jag sitter och kollar på klipp från youtube.
Eftersom att Gillyhurt är så snäll så bjuder jag er på några av de roligaste! Enjoy...:)




Och nu till årets film...TITANIC 2!



Jag slår vad om att det kommer att bli en succé!

Swwet dreams lovers♥

//Gillyhurt

Just nu...

... håller jag på att dö av hunger!!!! Jag är så himla SUPER-DUPER-MEGA-HUNGRIG-ATT-JAG-SNART-DÖR-OCH-TYNAR-BORT-HÄR-I-MIN-ENSAMHET-OCH-DE-SOM-HITTAR-MIG-KOMMER-ENDAST-SE-ETT-SKLETT. och vi vet ju alla hur det känns, det vill säga inte bra alls. Tur då att det verkar som om middagen är färdig, då behöver jag inte vara SUPER-DUPER-MEGA-HUNGRIG-ATT-JAG-SNART-DÖR-OCH-TYNAR-BORT-HÄR-I-MIN-ENSAMHET-OCH-DE-SOM-HITTAR-MIG-KOMMER-ENDAST-SE-ETT-SKLETT längre. Woho!!!

Over and out


// Nitty

yoyoyoyoyoyo

Yo homies!!!

What's up??!!!

Idag har jag och Gillyhurt haft ett kemiprov på biokemi, det var ganska okul. Sen nu när jag kom hem fungerar inte "Hyra-film-tjänsten" på vår TV. Även det ganska okul, nu är jag lite ledsen i hjärtat. Efter att talat med min biologiska fader berättade han att det eventuellt kan fungera om en timme, nu är jag glad igen.

För övrigt har jag fått en ny fader, hans (hennes) namn är Satan aka the Devil. Själv är jag nu mer Satanius, Satans son. Vi konverserar för det mesta på engelska, idag läxade Han(hon) upp mig. Jag får tydligen inte använda "The F-word". Jag har även en "bitch" som visat sig vara min moder. Min far odlar brinnande roser i helvetet, som tyvärr håller på att dö eftersom de brinner. Då vart Satan lite ledsen. Han förespråkar även sex efter äktenskap. Det är väl ungefär det som händer en normal dag på NV-programmet. I fall ni ville veta vad vi håller på med på NV-programmet alltså.


// Nitwriter/ Satanius


RSS 2.0