hallå igen...

Ja, det var sisådär en månad sen, hehehhe....
Jag är rätt lat så jag har väntat på att Gillyhurt ska uppdatera, jag undrar om hon tänker likadant? Ja,ja, nu skriver jag lite i alla fall. Den senaste månaden har tillägnats åt att skriva uppsats på engelska vilket var ett helvete och tjura eftersom jag är livrädd för att jag snart ska till England och är övertygad om att allt kommer att gå åt helvete och undrar varför jag är så jävla dum att jag åker dit för? Jag kommer ju aldrig, bla.bla, buh och så vidare. Jag har i princip levt i min pyjamas och det var typ en vecka sen jag träffade någon kompis. Men nu har jag tagit mig i kragen och slutat hata livet alltför mycket och försöker att vara cool och positiv inför England. Just nu väntar jag på att min lillasyster ska komma hem så att jag kan äta min munk som jag fick av farmor igår när vi var i Askersund och handlade. Eftersom lillasyster också fick en munk känns det skumt att äta upp den ena och bara lämna den andra...
Ja, ja. Nu vet ni att jag lever, over and out

// Nitty

MAAAAAAT

Hej allihopa!

Just nu är jag ASHUNGRIG men min lilla mamma ska precis ställa sig och servera mig en otrolig kulinarisk upplevelse, nämligen makaroner och falukorv.

Som Gilly sa var vädret i Brighton superb. Det var precis lagom varmt så man inte svettades sönder och inte blev helt röd i ansiktet. Tyvärr badade jag bara en gång (:() men det var härligt i alla fall!

Något annat som var mycket härligt var maten. Vid tidigare resor (Paris och Berlin) har alla alltid haft relativt lite pengar och trott att vi ska kunna laga vår egen mat i ett fullt funktionerande kök och att mataffärerna ska vara öppna. Så har fallet inte varit. Konsekvensen har då blivit att alla letar efter billig mat konstant och är griniga då vi kombinerat detta med att göra alldeles för många saker under för kort tid. Nu var det inte så. Vi var inte översnåla och vi tog oss inte vatten överhuvudet och ingen strikt planegring. Det var UNDERBART!!! Jag saknar Brighton, speciellt maten. Tänkte bjuda på lite mathighlights såhär i väntan på föda



Detta var då min mat som vi åt sista kvällen då vi slog på stort och åt både varmrätt och förrätt. Gick loss på ca 300 kronor men SÅÅÅÅ VÄÄÄRT!!! Den här köttbiten var så god att jag dog godhetsdöden, vilket vi alla nog gjorde (notera pommesfritesen i bakgrunden som var tillbehöret). Förövrigt tyckte min kompis CharChar att jag skulle betala typ 1200 kronor i dricks, men det tyckte jag var lite väl mycket, trots utmärkt service. Jag tyckte det fick räcka med 45 kronor.
 

Det här är då Gillys mat och en mycket vacker bild som hon tog själv (dock mina fotoinställningar, fotograferade i manuelltläge - typ värsta proffset *stolt*). Jag smakade på hennes sås och den var också förstaklassig. Såsen som innehöll bland annat konjak (brandy) var sjukt god. Konjaksåser brukar vara det. Kanske något jag ska försöka mig på? Är ju trots allt 20 år nu och kan inhandla hur mycket konjak jag vill.
 

CharChars mat, typ parmesan panerad kyckling. Kan avslöja att det inte heller var helt fel. Den rätt Gilly tänker ta om vi skulle komma tillbaka till samma restaurang någon gång (hoppas på det!)
 

Vår kära läkarvän med världens mest fantastiska humor körde på klassikern fish and chips. Kom precis på att jag aldrig smakade på den, vilken sorg!!! För det ser VÄLDIGT gott ut!


Eftersom jag är så fruktansvärt generös (och var skyldig Gilly pengar) bjöd jag henne och mig själv på cupcakes. Haar faktiskt aldrig ätit en ordentlig cupcake förut, men jag lär nog göra det igen... Min är den i förgrunden, Gillys var exakt likadan fast med vitchokladfrosting istället för ljuschoklad. Även dessa var mycket goda. Alltså mat. Så himla gott. Och nu är min mat klar!!!

//Nitty - som precis ska glufsa i sig x antal falukorvskivor med makaroner!

RSS 2.0