Konsums självskanning

Igår på väg hem från min promenad gick jag förbi Konsum, eftersom att de är de enda i hela Norrköping som har ost-chipsen var jag ju tvungen att köpa en påse.
Kön till den vanliga kassan var jobbigt lång så jag bestämde mig för att gå till självskanningen, ett dåligt val.. Självskannings apparaterna på Konsum pratar högt till kunden, antagligen för att de med nedsatt hörsel ska höra vad damen i appareten säger. I alla fall börjar jag med att läsa in chipsen, genast börjar apparaten skrika om att jag måste lägga den i påsen. Det finns nämligen en påshållare på sidan av maskinen. Jag hade ingen påse och tar en från stället med påsar och försöker skanna in den så att jag kan lägga chipsen i påsen. Det gick inte, vilka vinklar jag än försökte så ville inte påsen skannas. Maskinen börjar skrika om jag har en egen påse. Irriterad och stressad som jag är trycker jag 'Nej' och väljer att ta bort alla inskannade varor och börja från början. En popup-ruta kommer fram och jag väljer chipsen och trycker 'Ta bort'. Maskinen talar med gäll röst om att jag inte har markerat något. Suckandes väljer jag alternativet 'Ta bort alla varor'. Maskinen får nu damp och börjar vråla 'PERSONAL TILLKALLAD! VÄNLIGEN VÄNTA!'.
Jaha, då får jag väl vänta där då. Så jag står kvar och ser dum ut medans maskinen varannan minut upprepar sitt meddelande. Efter ett tag får jag nog och går till vanliga kassan då ingen kommer för att undsätta mig. Såklart kommer då en kvinna i grönt och återställer kassahelvetet. Jag bestämmer mig för att stå kvar i vanliga kassan.
Det finns självskanning och så finns det självskanning. Välj den sorten som ej skriker åt dig!
En bild från en annan promenad runt Strömmen.
XOX Gillyhurt (Som älskar ICAs självskanner)

Förvandling från fetis & blekis till friskis & svettis

Eller fet kanske är att ta i, men sanningen är att sen jag flyttade hemifrån går jag inte på någon aktivitet längre. Förut red jag en gång i veckan och sprang upp och ned för trappor hela tiden i skolan samt att jag två gånger i veckan sprang (okej, gick - men i raskt tempo!)  mellan två olika skolor. Nu har jag lektion i snitt två gånger per vecka. Jag går till skolan i 45 minuter i konstant uppförsbacke vilket gör att jag känner mig mycket svettig och äcklig när jag väl kommer fram. Väl där sitter jag på min stjärt i 2 timmar och sen går jag hem. Vissa dagar när jag inte behöver handla går jag  inte ens ut! Nu ska jag dock försöka ändra mitt slashas beteende och bli en hurtig och lycklig människa som är mycket snygg, för man gör väl typ rent porerna i ansiktet när man svettas? Får man inte fin hy när man springer omkring och dricker massa vatten och "svettas ut giftiga ämnen" som de säger i alla hälsoprogram? Jag har ialla fall skaffat en veckas gratiskort på friskis & svettis. Linda (som jag delar lägenhet med) har försökt övertyga mig om hur otroligt bra spinning är som fritidsaktivitet. Det ska jag alltså prova idag. Jag börjar redan få lite ångest eftersom Linda säger att vi måste köpa handdukar så vi kan torka bort all svett när vi spinnar. ANNARS KAN MAN HALKA PÅ ALL SVETT SOM SAMLAS PÅ GOLVET!!!???!! Förra gången jag skulle bli mer aktiv bestämde jag, Gillyhurt och vår vän Isöga att vi skulle börja träna 3 gånger i veckan på Friskis. Jag har för mig att jag totalt gick på tre pass det läsåret... Jag får hoppas att det går bättre den här gången så jag kan bli den mycket snygga och lyckliga människan i sommar som springer på stranden med huvudet bakåtlutat av allt charmerande skratt. Lyckliga hurtmänniskor faller nämligen inte ihop i en hög när de skrattar utan de böjer huvudet bakåt och skrattar vackert istället. Jag kommer troligtvis lära mig hemligheten till jag-är-lyckad-och-hurtig-se-bara-på-mig-hihi-är-det-inte-underbart-att-leva?-skrattet under min tid som Friskis stammis. Nu tänker jag ladda upp med en chokladboll så jag har tillräckligt med energi för att torka bort all svett från mitt ansikte! Det ska bli spännande och se ifall jag kan röra mig imorgon, för då ska jag nämligen tortera mig själv med cirkelfys = slänga kettlebells omkring mig! Jag kommer troligtvis vara alldeles lysande!


Xoxoxo Nittwriter - den snart jag-är-lyckad-och-hurtig-se-bara-på-mig-hihi-är-det-inte-underbart-att-leva?-skrattandes!


2012-02-28

Wazzup dudes?! Gilly's in the blogg!
Här sitter jag nu i min säng och bloggar. Laptops har sina fördelar minsann, visserligen föredrar jag min älskade speldator (förlåt kära MacBook, jag gillar dig med) men den kan ju bli aningens tung att ha i knät.
Men hur coolt skulle inte det vara? Om jag sprang omkring med en stationär dator istället för en laptop? Eller springa och springa, lär väl inte bli mycket av en sån snabb gångart med en sådan börda.. ;)
Ialla fall, jag borde sova men jag ska göra det sen. Borde plugga men är för lat. Jag gick ca en och halvtimmes snabbpromenad idag och förstörde allt med en massa chips. Matten suger och är helt okonsekvent, vad är meningen med att lära mig ett sätt att räkna när den själv inte håller sig till det. Dagens plus är ialla fall att OOPn inte skiter sig helt ialla fall! ^^
Just det! Jag är med i valberedningen för MT's styrelse, om någon motförmodan skulle gå MT och läsa det här vill jag bara säga: SÖK SÖK SÖK FFS!!!
Nu när det är sagt vill jag tipsa om något. Ni vet inte vad ni ska äta, ni är hungriga och vill inte spendera 3 timmar på att göra slottsstek. Då har jag ett recept för er! Detta är vad som behövs:
  • Wook
  • Kycklingfiléer
  • Sweet chilisås
  • Tortillabröd
Så det ända ni gör är att steka kycklingen och wooken, hälla på sweet chilisås (och soja) och lägga det på ett tortilla bröd. Gott, snabbt och inte för onyttigt säger vi... ;)
Bildbevis! Jag kan verkligen rekommendera det!
Dags att sova kanske? Jag behöver min skönhetssömn... ^^
XOXO Gillyhurt

Maräng och chokladtårta!

Jag glömde ju helt bort att skriv att jag faktiskt bakade en maräng och chokladtårta igår! Jag hatar att behöva använda mig av ordet "tårta" för jag gillar verkligen inte vanlig tårta, den här bestod dock endast av maräng, chokladkräm, bananer och jordgubbar - vilket jag gillar :) Eftersom mina inlägg varit så sjukt bildlösa tänkte jag bjuda på lite bilder på den! :thumbup: hihi


MUMS!!! Jag gjorde den heeelt själv för jag är så himla bäst!!! woho! (okej, min rumskompis Linda hackade bananerna och lade på dem, men tycker inte riktigt att det räknas ;) )

Den här tog jag med en app som heter Vignette kamera, rekomenderas starkt! Finns typ 2647648769 olika inställningar.

Den här bilden tog min mobil helt själv, jag tror att den är en liten fotonörd :)

Eftersom jag är så otroligt givmild med bilder idag bjuder jag även på denna som är en bild på en bit av vägen jag tar när jag går till skolan :)

Peace brudders!

// Nitty-the-cake-maker-writer

Svaret på frågan:

Alltså från mitt förra inlägg. Nej, i tentemen ingick inte sov-, ät- eller disktid. Usch! Vilken fruktansvärd tenta! 31 timmar på mig hade jag och det var typ den största tenta vi någonsin fått! 4 stora uppgifter och en maxpoäng på 40. I vanliga fall brukar man liksom få en vecka på sig när det är en så stor uppgift, tur att jag hade läst och antecknat grundligt! Hade jag inte gjort det hade jag inte hunnit bli klar. Det gick åt en mars, en twix och fyra chokladbollar för att slutföra den. Jag tror att jag nästan fick fem timmars sömn, men nu är skiten över! Jag firade det igår genom att göra absolut ingenting. Nu har halva söndagen gått och jag har fortfarande inte gjort någonting, vilket är ganska dåligt då jag har rätt mycket att göra i min extrakurs, inte har diskat på två dagar och måste handla... Igår spillde jag även mjölk över hela min soffa så nu måste jag tvätta den. :( Det kommer att bli jobbigt, men eftersom jag införskaffat mig en galltvål kanske jag faktiskt lyckas skrubba bort de blåa diskmedelsfläckarna från förr gången jag försökte göra rent den (köp inte en vit soffa) och eventuellt chokladfläckarna som jag försökte göra få bort när jag använde diskmedlet, vilket tyvärr inte fungerade. Jag tror även jag har två fettfläckar på den men jag fattar inte vad jag spillt. Jag fick vädra stoppningen (som tur är en madrass då det är en bäddsoffa, annars hade jag inte kunnat ta ur den och den skulle för evig tid stunkit sur mjölk) så den luktar faktiskt okej nu. Klädseln stinker, men den ska tvättas på onsdag. Och nu måste jag, tyvärr, sätta igång med mina uppgifter och lyfta på min feta stjärt.

See you later homies in da cyberspace yo!

// Nitty

Snart...

Börjar min 30 timmars hemtentamen. Jag har bunkrat upp med 8 chokladbollar, twix, bounty, mars och snickers. Jag är MYCKET nervös. Frågor som jag ställer mig denna förmiddag: Borde jag ha läst hel ICC:s regler eller skulle det vara onödigt? Kommer jag att få sova under de här 30 timmarna? I så fall, hur mycket? Finns det någon gräns de måste hålla sig inom, som "elever har rätt att sova 7 timmar per natt vilket skall medräknas under planerad tenta tid"? Har jag fått något typ disk-avdrag på tiden? Är det meningen att jag ska äta? Och slutligen: Kommer jag att överleva eller är detta Nitwriters sista inlägg? Tiden får utvisa svaret antar jag. Har jag inte bloggat inom 3 veckor så är det kört, då har jag hoppat från balkongen. Kanske möts vi då på andra sidan?




// Nitwriter - den extremt nervösa och lätt självmordsbenägna

The perfect bra

Wazzup homies? ^^ Gilly is in the house!
För någon vecka sedan var jag inne på Twilfit för att ersätta min jobbiga hudfärgade-BH från Lindex. Kuporna hade vikt sig och banden åkte ner hela tiden, passformen ska vi nog inte gå in på...
I alla fall, där inne står jag fast besluten om att hitta den perfekta BHn. Den med perfekt passform, axelband som inte åker ner, den som inte lämnar märken eller skär in i ryggfettet och den som inte syns under tröjan.
Jag provade en del kan jag tala om, tillslut hittade jag den. Inte allt för hemsk färg, fin passform, 80B och band som sitter kvar. Glad som jag är betalar jag mer än vad jag någonsin gjort för en BH tidigare. Egentligen är väl 250 kronor kanske inte helt hutlöst dyrt, men för någon som vanligtvis ger max 120 kronor är det ett stort steg.
Senare samma dag kom det stora testet. Skulle den klara en riktig utekväll inklusive sittning? Svar nej!
Den klarade av att vara osynlig under den ljusa klänningen, den skär inte in någonstans..MEN de där jäva banden åkte av stup i kvarten. Och sedan dess har de krånglat. Varför kan absolut inga band fastna på mina axlar?
Så sluttande är de faktiskt inte, om jag får säga det själv är de helt raka ffs!
Eftersom att jag vet att ni är otroligt ivriga på att se hur klänningen såg ut så bjuder jag på en super het bild.
Dagen till ära hade jag dock uppsatt hår samt lite rödare.
Så vad gör Gilly i skolan då? Jodå det går piss, eller ialla fall matten. Att få influensan och vara borta i fyra dagar är inte optimalt då man går igenom komplicerade inverser och skit.
Min kära oranga overall har jag idag sytt på ytterligare några fina märken. Det är faktiskt riktigt fridfullt att sitta och sy medans man lyssnar på Harry Potter.
Nu får jag tacka för mig!
See ya bitches!!
XOXO Gillyhurt

JÄVLA HELVETE!!!!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Här har jag byggt om ett hus, stylat om en sim, tränat mitt föl plus tränat galopp i ca tre timmar (sims tid) och sen krachar spelet!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

På måndag fyller jag 20, då ska jag till systemet, köpa tre vodka flaskor och hänga mig!

Oh, yes I'm sooo happy right now ♥



XOX Gillyhurt

Trött på livet

Ungefär vad jag är just nu. Inte bara har Clinques bajsdyra skitprodukter totalkvaddat mitt ansikte utan nu har det billiga mycket dåliga schampoot gett konsekvenser: jag har nu blivit utsatt för en ordentlig mjällattack. Japp, i SVART hår. Jag ser ärligt talat förjävlig ut för tillfället och eftersom min hårbotten är i uppror måste jag troligtvis vänta ganska länge innan jag kan färga mitt hår igen= Jag måste gå runt med gråutväxt i typ 3 månader. Jag blir så trött på allt. Dessutom har jag i detta nu ca 4 tröjor jag använder, en håller på att falla sönder och de övriga gillar jag knappt ens... Jag känner mig jättegrå och bläääig. Gnäll, gnäll, gnäll tänker ni men jag har ett stort behov av att gnälla nu faktiskt och ingen att gnälla för så jag våldför mig lite på eventuella läsare för att tillfredsställa gnällbehovet. Förövrigt börjar jag även bli lite smått galen här i lägenheten som delas med tre stycken då jag är en sådan person som tycker om att vara för mig själv minst tre timmar om dagen. Ibland skulle det verkligen vara så skönt att få bo själv och inte behöva se en käft, men det är klart då skulle jag väl känna mig ensam. Nu ska jag ringa bovärden för vårt kylskåp har tydligen gått sönder och läcker! En sådandär trevlig överraskning! Ibland känns det som om Gud bestämt sig för att jag ska vara hans lilla Bridget Jones, även om det såklart är mycket värre att ha ett hål i väggen. Något att tänka på såhär mitt i tjureriet. 

// Nitty - den äkta gnäll-närkingen.

Dagens I-landsproblem

Ja, jag är lite deprimerad just nu. Anledningen är följande: Jag äter för mycket till lunch och middag så jag blir aldrig sugen på alla goda saker jag har :( Jag har både chokladbollar, violtabletter, aftereight, vindruvor och apelsiner samt massa lussekatter nu när jag tänker efter. Snart blir allt gammalt bara för att jag är mätt hela tiden :( Jag bakade jättegott bröd också som jag inte orkar äta till frukost. WHY??!!!??!! Jag hatar denna svacka!!! Jag är knappt ens sugen, jag går bara runt och känner mig mätt hela tiden. Det är en stor sorg för mig, i fall jag inte redan hade haft svart hår hade jag färgat det svart nu för att symboliskt visa upp min sorg. Jag hoppas verkligen att det går över! För en vecka sedan skickade jag in den hemska utlandsansökan och hoppas nu att de gillar mig och säger att jag får åka till Oxford. För att fira att jag var klar med helvetet gick jag och blev sminkad hos the Body Shop (hihihi GRATIS för jag hade någon rabattkupong! :thumbup: ). Detta blev resultatet:



Jag vet inte hur bilden blir här, men på min datorskärm ser den mycket kallare ut än i kameran (vilket är irriterande för den är mycket finare i kameran :(). Jag försökte ta bilder med öppna ögon men det sket sig tyvärr. Jag är glad att de överhuvudtaget kunde sminka mig då jag verkligen utan överdrift är ASTORR i hela ansiktet. Jag berättade detta för makeup-tjejen som då gav mig någon foundation med olivolja i, som i och för sig inte blev till flagor på mitt ansikte (som min vanliga, har inte kunnat sminka mig ordentligt sen oktober... VILL KUNNA DET! ). Konsekvensen var dock att jag blev rätt glansig efter tre timmar, vilket egentligen nästan är positivt då hälften av mina hudceller är döda. Ja, ja nu ska jag leka med min extra kurs och läsa om att män jobbar inom privat sektor och kvinnor inom offentlig sektor och bli lite lagom arg på den patriarkala samhällsstrukturen. Puss & kram skumbanan!

Xoxoxo Nitty <3<3<3<3<3<3

RSS 2.0