Sjuk igen...

och det kommer MYCKET olämplig!!! Har två skitviktiga uppsatser, hatar livvet! Hahahah, det är ganska underhållande att jag bara bloggar när jag är sur/deprimerad. Mitt liv framstår ju verkligen som 6787 gånger värre än var det är. Tänkte därför bjuda på lite glada saker! Tänker därför visa vad jag gjorde i söndags när jag var hos Stina och firade advent (hon tvingade sina icke-svenska flatmates att göra det också hahahahaha).
 
Detta är då julstjärnaor, plus adventstjärna plus advent ljusstake:
Det bjöds både på lussekatter och pepparkakor:
 
Här kan den observante även skåda min vackra strumpa, tycker personligen att den gör hela bilden! Sen efter att jag hade ätit 4 lussekatter + pepparkaksdeg + tre sorters pepparkakor + två glas glögg tyckte jag att det var en bra idé att följa med till en sushibuffé trots att jag 1. Var proppmätt och 2. aldrig ätit sushi samt 3. hatar fisk. Jag utstod denna lidelse ENDAST för att få se rullbandet som sushin kom på! Dock hittade jag lite icke-fisk saker som var goda. Hahahahahahaha, jag tog en skål med sådana där japanska grönabönor och fattade inte att man inte skulle äta själva skidan. Kände mig as dum! Jag satt och tänkte för mig själ att de intekunde vara ordentligt kokta.... Här kommer underverket, sushi på rullband!
 
 
Ursäkta mitt överdrivna användande av tilt-shift, men det är kuuuuuul. Idag är det snö här! Fast bara typ 2 mm, men ändå!
 
See you later!
// Nitty

RSS 2.0