Det som får mig att gråta...

Wazzup homies!
Som rubriken antyder tänker jag leda er in till djupet av mitt hjärta. Jag kommer nämligen att tala om för er vad det är som får mig att gråta som om mitt hjärta vore brustet...*pinsam tystnad/förväntansfull tystad/"valfritt passande ord" tystnad*...
Det som får mig att gråta extra mycket är nämligen den gula steklöken! Den är hemsk! Verkligen hemsk. Så fort jag tar upp dem ur nätet tåras mina stackars ögon. Det värsta med lökarna är att de är så små, så det krävs en hel massa små ligister för att få samma mängd som du får av en vanlig gullök.
"Det förstår väl alla?!" tänker ni kanske. Jo, jag förstod väl det med, men man måste ju testa. Livin' on the edge är ju det som gäller för mig och Nitty. Så till alla er som någongång funderat mellan vanlig gullök och gul steklök, ta för guds skull den vanliga gullöken!!!

För att råda bot på mina tårar använder jag mig av ett par heta solglasögon. Faktiskt är det samma par som jag bar på nyårsafton med Nitty. Jag har tagit en jätte fin bild till er! Har hört att det är inne med duckface, spegelbilder och proffsig retuschering.

Visst är jag het? Borde gå med på match.com!

XOXO Gillyhurt


Usch...

Uuuuuh, sup homies?
Gilly's in da haouse!!
Gaaah! Usch, just nu känns allt väldigt uschligt! Det värsta är att det inte är PMS. Eller okey, det är väl iofs bra men då hade jag ialla fall vetat varför allt känns så här!?
Jag vill sova men kan inte..jag har ont i min fot som varit snäll i fem år. Varför ska den mucka nu?! Fuck you lixååååååååm!!!!!
Imorgon är det fredag, det är bra! Då ska jag vara glad och skriva ett inlägg om regnbågar och min abstinens av Nitty!

XOXO Gillyhurt


Ensamma dagar

Åh, gubbslemmet sov inte här utan istället åkte hon med honom till Uppsala efter att de hängt här i några timmar. Jag förstår inte riktigt grejen med de,t de åkte liksom härifrån vid typ halv elva på kvällen. 2,5 timmars körning på det eller vad det kan bli, dem måste alltså ha varit framme typ klockan ett på natten? Det skulle inte jag ha gillat om jag var chaufför, men det var jag ju inte. Jag har alltså varit helt ensam i lägenheten i två och ett halvt dygn. Det har varit looooovely!!! Jag har kunnat sprungit omkring för mig själv precis hur jag vill. Nu kom hon dock nyss hem så nu är det slut med det. Men eftersom min översociale andra rumskompis är hemma har jag ändå tid för mig själv - love it! Just nu sitter jag och skriver på en hemtenta, eller förlåt, bildanalys som min lärare föredrar att vi säger. Igår gick det väldigt trögt men nu på förmiddagen hade jag ett jättebra flow så den är nog klar innan 16.00 på fredag. Det är väldigt bra eftersom jag ska med tåget klockan 16.26 mot Göööteeebooorg. Tyvärr är jag där ganska sent, jag är inte framme förrän klockan tio på kvällen. Det positiva är dock att jag får träffa min pimp kompis som jag inte har sett sedan nyår! Jag borde få träffa Gilly snart också, vi har inte setts på två månader (??!!?!). Jag har precis kommit hem från en promenad, vilket var najsigt men blött eftersom det regnar. Nu ska jag äta mat hade jag tänkt. See you sooon!
BTW: Grattis Gillyhurt till den nya kranen! Jag önskar er all lycka!

Peace out!
// Nitwriter

2012-03-27

Sup people! This is Gillyhurt.
Jag hade ett flertal awesome idéer till blogginlägg. Såklart är all insperation borta när man väl sätter sig ner för att skriva. Men jag har faktiskt något spännande att berätta!
Som ni kanske kommer ihåg nämde jag att jag hade problem med varmvatten? Idag när jag kom hem märkte jag att jag har fått en riktigt fin ny kran. Jag vet att det finns ett bättre ord men kan inte komma på vad det är just nu. Mycket snällt av Fenix att ge mig. Tyvärr är det ju nu så att då jag ej har varmvatten så har jag det inte heller i handfatet eller i 'köket'. Så då borde det alltså inte vara duschkranens fel kan man ju tycka?
Aja, kanske får maila igen. Fast tro inte att jag är missnöjd! Jag har äntligen en kran man kan vrida på. Det kunde jag inte förut! Så jag känner mig väldigt cool som kan ändra temperatur. Väldigt smidigt.



Jag tänkte bjuda på en bild på en yngre version av Gillyhurt. Jag gjorde duckface innan det var hatat!
De ni! Så gammal är jag. ;)

XOXO Gillyhurt


Svulling all day and all of the night

Okej, bara nästan. Jag stog inför ett mycket svårt dilemma igår förmiddag: Godis eller chokladpudding eller både och? Jag vände mig till min mycket visa vägledare (Gilly) som snodde sitt gandalfvisa skägg runt sina fingrar. Hon sade tveklöst att jag skulle ta båda två. Vilket jag gjorde. Jag menar lika bra att passa på att äta skit när ämnesomsättningen inte kraschat än och kommit upp i medelåldersmode där man går upp typ 5376484 kilo av att kolla på ett chips (i alla fall enligt min mamma). Tyvärr blev jag lite besviken, jag väntade inte tillräckligt länge från det att jag ätit upp min bacon, parmesan, sparris och gräddrika icke-fullkornspasta. Jag orkade därför inte äta så mycket. Sen kollade jag på en film som hette typ "Möte i Toscana" som var gratis på Voddler. Den var inte så händelserik, jag sov faktiskt i 20 minuter mitt i filmen. De var en gubbe och Juliette Binoche som gick runt och var osams och sedan började de låtsats att de var gifta eller så var de visst det från början? Je ne sais pas, jag somnade ju som sagt. Idag har jag försökt att läsa en skittråkig bok om bilder, det går sådär... Men nu har nästan all chokladpudding och allt godis slunkit ned i alla fall! Jag väntar på att Gillyhurt ska ge ifrån sig några livstecken. Hon skulle ha smsat mig för typ två timmar sen så vi kunde göra upp semesterplaner, det här kanske bara är ett annat sätt att säga att hon inte är speciellt intresserad... och så undrar hon varför jag inte räknar henne som min PIMP-kompis nummer ett? USCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK MY LIFE!!!! MIN JÄVLA RUMSKOMPIS 40-plus-pojkvän klev PRECIIIIS in genom dörren FAAAAAAAAAAAAN nu ska det jävla äcklet säkert sova över här. JAG HATAR HONOM OCH HENNE SOM FAAAN JAG. VILL. INTE. HA. EN. JÄVLA. SNUSK. GUBBE. I .MITT. HUS!!!! Nu får jag låsa dörren när jag ska sova igen och han kommer smutsa ned som fan som vanligt. FY FAN! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( När jag ska gå ut i köket kommer han säkert försöka bjuda mig på vin och massa jävla skit igen. För hon kommer ha sin jävla dörr öppen så att de ser när jag är i köket. Ibland, typ vid sådana här tillfällen önskar jag verkligen att Kopparstaden hade någon jävla regel som gjorde att man vräktes om man hade killar på rummet. Nu kommer de sitta och tjattara HELA JÄVLA NATTEN och hans jävla äckliga parfym kommer stinka i hela lägenheten!!! Jag fattar inte varför min rumsfiende inte kan säga att hennes JÄVLA GUBBE ska komma hit. Nu sitter jag med skitigt hår och en tröja jag köpte när jag gick i sjuan. Alltså, det går inte att beskriva hur sjukt jävla obehagligt det är att ha den där jävla parfymerade slemgrodan här. Finns det något värre än att känna sig otrygg i sitt eget hem? Tror fan inte det. Jag vill kasta min skrivbordslampa i först hans och sedan hennes huvud. Usch det här sabbade verkligen hela min dag :(  Jag ska lägga upp bilden på chokladpudding + godis i alla fall. FML på riktigt.




// Nitty - som inte lär sova gott i natt utan med en-slemgubbeäckel-i-mitt-hus klump i magen

Det bästa sättet att spendera en fredagskväll...

Hej människor. Jag undrar vad Gillyhurt gör, antingen är hon ute på äventyr eller så sitter hon och intervjuar folk som söker till MTs styrelse. Guuud vad hon har tjatat om det den människan! Fast det är ju bra att kåren har aktiva och drivna medlemmar. Själv spenderar jag fredagskvällen med att betala räkningar. Det är mycket rogivande och trevligt. Det finns nog få saker här i livet som kan överträffa inbetalningar! Speciellt klockan halv tio en fredagskväll! Min tenta är inlämnad, men den blev inte speciellt bra... Jag hoppas nu att jag blir godkänd. Jag tänkte fira den avslutade tentan inte bara med räkningar utan med ytterligare en tenta. Finns det något bättre?! Inte nog med att jag får göra tentor efter varandra, jag fick nu betala 1400 :- för kurslitteratur. JIPPIE!!! Ja, ja om en vecka och 40 minuter anländer jag till Göteborg och får träffa min kära PIMP-kompis, det är ju faktisk en rätt rejäl morot :) Dessutom fick jag VG på förra tentan, mardrömstentan där jag endast hade 31 timmar på mig att bli klar. Jag äger! Nu ska jag fira genom att ha party med mig själv, see you later alligator!

// Nitty - det panka VG-barnet


Det här med att duscha

Idag när ja kommer hem efter en lång dag i skolan som även innehöll intervjuer till nya MT-styrelsen kände jag att jag ville ta en lång skön varm dusch. Jag tar långsamt av mig kläderna, låter händerna glida ner längs....haha Nej då, jag skojar bara. I alla fall, jag går in i dushen slår på vattnet och väntar på att värmen ska komma.
Ni vet att det första vattnet som kommer ut inte brukar vara särskilt varmt. Där står jag då och väntar, ju längre jag väntar desto mer inser jag att det kommer inget varmvatten.
Tyvärr är detta inte första gången detta händer mig. Men det är alltid lika irriterande. I bland vill man duscha, ibland diska, tvätta ansiktet eller händerna. Det är inte samma sak när vattnet är kallt. Visserligen kan man koka vatten då man ska diska, men eftersom att min köksbänk är minimal pga att det är ett pentry finns det då ingen plats för diskstället. Så nu har jag äntligen skrivit ner ett mycket vackert mail till '[email protected]'.
Jag hoppas att de kan fixa problemet så att jag kan få duscha på kvällarna! ^^
Så här känner jag när det kalla vattnet träffar mig!
XOXO Gillyhurt

Sömnlös i Norrköping

Då ligger man alltså här i sin säng sömnlös. Så trevligt, hela min kropp skriker efter sömn men hjärnan säger 'oh, du har använt mig för lite idag! Dags att jobba!!'. Mycket irriterande! Jag är mycket glad att Nitty gillar designen. Very happy indeed!

Nu ska jag försöka somna igen..
Sov gott bloggers!
XOXO Gillyhurt


I <3 the nya design!

Åh, jag älskar verkligen den nya designen! Jag tycker att prickarna och färgerna gör bloggen super peppig! Förhoppningsvis lyckas vi fylla den med lika bra innehåll ;) Jag är så tacksam, tack så mycket super-designern och html-kodaren Gillyhurt! Hmm, när jag väl får en egen lägenhet tror jag att jag vill fylla den med dem här färgerna! ÄLSKAR <3<3<3<3 Jag är verkligen en sucker för pastellfärger, tyvärr, tyvärr passar jag inte så bra i pastellfärgade kläder så idén med att tjocka på med pastellfärg i hemmet är ju ganska smart utklurat av mig;)

Jag är överlag på mycket bra humör, jag fick nämligen beröm på ett seminarium om Copywriting igår. Hihihihi jag= älskar bekräftelse! Dessutom är det värsta lättnaden för jag gick runt och målade upp mardrömscenarion som jag brukar göra när jag är jättenervös, vilket är en sjukt dålig egenskap. Jag trodde att jag skulle suga och att jag skulle vara tvungen att sluta programmet, men nej då. Jag var faktiskt kalasbra så nu är jag på kalashumör! Frågan är bara hur länge det vara, jag måste nämligen skriva en hemtenta till mig genuskurs idag... Jag kommer antagligen fixa det också, men det skulle vara skönt om jag för en gångs skull hade lite självdisciplin och faktiskt blev klar idag och inte 23.45 på fredag. Tillbaka till den nya designen - visst är den vårig? Återigen Gillyhurt, du är ett geni! I will bow in respect to this great master! BTW - We should hang out!

// Nitty - den mycket nöjda bloggaren!

Gamla vs Nya

Så, nu är den nya designen helt klar. Vad tycker ni kära läsare?
Här är den gamla, den varade från 2010-05-05 - 2012-03-20. Bra jobbat!
Headern är super vacker, särkilt 'PIMP'. Mycket fint.

 

Detta är den nya designen. Mycket prickigare om ni frågar mig. Plus att personerna på headerna är snäppet hetare..Grrr...

 

 

FUCK YEAH!!!

Här är de två headrarna (kan man ens säga så?!).

Gamla:

Nya:

 

XOXO Gillyhurt



Gimpande..

Yo!
This is Gillyhurt!
Nu sitter jag här med Gimp igen. Ska fixa till headern då den inte är klar riktigt än. ;)
Men vad tycker ni soo far? Jag gillar prickarna, men är inte riktigt säker på hur jag gillar färgerna..

Dags att fortsätta kanske?


Här är två heta bilder på era favorit bloggerskor. Grrr...

XOXO Gillyhurt

NY HEADER!

Jag är très fière de Gillyhurt som har fixat le nouveau header! För att inte tala om de rosa prickarna, très chic!
Måste säga att det känns mycket märkligt att lägga upp bilder på mig som inte är fula. Både jag och Gillyhurt har ett väldigt brett skönhetsspektrum ;) Hmm.. undrar sock om vi inte ska pimpa bilderna med lite text? Det blir nog nästa projekt.

// En mycket glad och stolt Nitty

Ny design på G..

Yo homies!
Detta är eran alldeles egna Gillyhurt!
Designen håller på att ändras och en ny header skapas. Så om det skulle se konstigt ut vet ni varför!


FRED!
XOXO Gillyhurt

Ja, jag lever

WAZZZUP HOMIES!!!!
Gilly's in da haooouse! ;)
Jag får ursäkta min frånvaro, men som ni säkert är medvetna om är jag mycket lat och glömmer därför ofta bort att blogga. Jag ska genast försöka förbättra mig! Jag lovar!
Nu är det grejer på gång förstår ni! Bloggdesign byte + ny header. Det ni, inte en dag försent. Helt klart.
Jag ska göra både designen och header så förvänta er inget. Egentligen är det ju Nitty som är PS-pro, men jag får leka lite i Gimp...typ. Aja, förvänta er inget mindre än Mona-Lisa så ska det nog lösa sig. ^^
Vi hörs lovers <3
XOXO Gillyhurt

Pluggpaus

Yo homies!

Jag har tagit paus i pluggandet för att uppdaterar den stackars bloggen. Jag tycker Gillyhurt lyst med sin frånvaro den sista tiden. Jag börjar allvarligt tro att hon har dött, typ halkat och slagit ihjäl sig. Jag ser annars ingen orsak till varför hon inte har gissat ordet till min teckning på Draw something. Men vem vet, hon kanske sitter och snickrar på det coolaste inlägget ever? Sitter och skriver oändliga utkast i word eller är ute och springer för att fånga den PERFEKTA bilden att publicera på bloggen. Jag hoppas att det visar sig inom en snar framtid och att Gillyhurt inte har dött. Då kan ju inte jag se henne igen eller driva den här bloggen. Gillyhurtundnitwriter heter den ju specifikt, inte Alleinenitwriter (stavas det ens så?...). Det är ju liksom Gilly-the-hurt som postar alla bilder och gör bort sig på konsum :( Om jag inte får se några livstecken inom 3 timmar kommer jag att ta på mig sörjedräkt och förbereda mitt avskedstal till begravningen. Jag kommer såklart vara stämningsfullt klädd i Gillyhurts häxutklädnadskostym, eller kanske vampyrkostymen när jag tänker efter. Jag tar nog vampyrkostymen, Gilly gillar ju vampyrer, men samtidigt blir det konstig symbolik eftersom vampyrer aldrig dör och dessutom äter människor. Då kommer ju jag att framstå som Gillys mördare! Dessutom kanske de får för sig att jag också vill ligga i en kista, eller så ser det ut som om jag helt random gick upp ur min kista för att se vad som står på. Hmm, häxkostymen blir nog bäst. Jag menar Gilly gillar ju Harry Potter. Självklart ska hon begravas med fläderstaven i sina händer. Det ska jag se till. Om jag sedan blir vampyr kan jag ju alltid vakta graven så ingen snor den. Så får det bli.


Från världssämst till världsbäst!

Så kan man lätt beskriva min dag idag! Jag vaknade klockan 05.00 av mensvärken från helvetet och låg sedan och vred på mig till klockan 07.08. Eftersom jag hade haft ont i halsen dagen innan var jag tvungen att stänga ventilen i mitt sovrum då den är precis bredvid sängen och det blåste in massa kall luft. Resultatet blev att jag svettades som en gris hela natten. På labben i InDesign kom jag inte på någonting alls och fick absolut ingenting gjort då min dator hängde sig på slutet. Ungefär vid den här tidpunkten kändes det verkligen som en riktig jäkla skitdag. Sedan beslutade jag och Hannah i min klass att spontan-äta på kinarestaurang vilket gjorde det hela lite bättre och för en stund sen blev jag as-mega-knas-glad: Jag har blivit nominerad till en plats vid Oxford Brooke University till hösten! Av de 18 000 studenterna på högskolan är det JAG som får spendera hösten i Oxford! Det är ju sjukt jävla otroligt rent utsagt! Vanligtvis skickas nämligen max en student dit och det blev jag??!!?!? STÖRT! Hahaha, men ska man vara realistisk så kommer jag väl antagligen ligga och grina i en liten lägenhet av hemlängtan och tycka att allt är jättejätteläskigt men det känns underbart att få chansen i alla fall! Jag får väl helt enkelt försöka tuffa till mig lite under sommaren, känns ju ganska lame att spendera fyra månader eller vad det blir på golvet. Jag hoppas såklart även att Gillyhurt kommer och hälsar på mig någon gång om det skulle vara möjligt. Jag tror nämligen att kombinationen Nitwriter+Gillyhurt+London/Oxford är lika med asbäst. Bara en känsla liksom :)

Om jag hade haft en bild på mig själv där jag såg extremt glad ut samtidigt som jag såg ut som en människa hade jag naturligvis publicerat den. Nu har jag tyvärr inte det så ni får väl helt enkelt fantisera!

// Nitty - a happy happy panda

Kvack, kvack

Hmm...bloggdesignen på denna blogg är inte särskilt snygg, men headern är om möljigt ännu värre! Världens vackraste ankläppar i mitten, sen en 'Jag-tar-kort-i-spegeln-täcker-över-munnen-och-gör-peace-tecken'bild och sist men inte minst en bild på Nitty som spågumma. Kanske dags att förnya det hela? ;)
Ey, Nitty vad sägs om den där super vackra bilden från la France plus The Studio-bilder på sidorna? Ungefär som nu fast finare.
Det vackraste i headern är nog 'PIMP'. Mycket vackert formulerat, enkelt med stil!
Nu ska jag sluta ögonen och sjunka in i djup sömn!
Sov gott homies!
XOX Gillyhurt

Paus i pluggandet!

Just nu har jag tagit en liten paus i mitt pluggande, jag har nämligen häcken full som det så fint heter. Jag hoppas att mina polers här ute i etern inte tagit illa upp. Ifall jag har några alltså, man vet ju aldrig, de som läser den här bloggen kanske gör det för att de hatar mig och tycker att jag har värsta jobbiga attityden och tja sjukt fula öron. (Har jag någonsin visat mina öron förresten?). I så fall kanske ni älskar att hata mig och tycker ju då faktiskt om mig lite i alla fall :) Ja, ja, hursomhelst, jag hade tänkt att vara så snäll och visa upp hur mitt rum ser ut. Jag hade egentligen tänkt göra det för tre veckor sen men det är ju så fruktansvärt jobbigt att lyfta på arslet och gå fem meter och hämta kameran och ladda upp bilderna så jag har skjutit lite på det. Men, som någon klok person sa: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Fast det tycker i och för sig jag att man kan göra, tänk om man är 85 och inser att det enda man har gjort hela livet bara är att vänta på att det ska börja växa gurkor på träd, snacka om att ha slängt bort sin tid. Man borde varit lite konstruktiv och försökt korsa gurkor och träd. Det är som killen i Marabou cookies reklamen. Han har väntat på dem i typ 40 år! Kunde han inte bara börjat jobba på Marabou och presenterat sin idé istället? 40 år är ju nästan hälften av 85 år så då slängde han ju, som tur var, bara bort halva livet. Jag ska sluta filosofera nu och visa mina mycket vackra bilder på mitt verkligt spektakulära rum!


Ungefär såhär ser mitt rum ut när man kommer in genom dörren, dock brukar det inte vara så där städat, det brukar, som min mamma brukar säga, (kommatecken är coola) se ut som ett bombnedslag. Typ Little boy träffar Hiroshima. Eftersom jag inte har ett vidvinkelobjektiv till min kamera fick jag dock trycka upp mig själv i hörnet bredvid dörren. Det behöver man såklart inte göra i vanliga fall.

Går man tre steg in irummet ser det ut såhär. Enda anledningen till att jag tog den här bilden var att man skulle se att jag faktiskt har en tavla på väggen. Så nu vet ni det.

Går man sådär en tre steg till och vänder sig om ser det ut såhär. Garderoben går förövrigt inte att stänga när min handduk hänger där och vädrar, jag försöker inte visa upp hur lådorna i min garderob ser ut. DEt anser jag själv i alla fall vara tämligen ointressant. Jag hade tänkt ta bilder på alla rum, men då går alltid någon på toa eller ställer sig och lagar mat och då är det helt plötsligt inte rent längre... Vissa personer har lite (läs:STORA) problem med att plocka upp efter sig. Personen som är värst är snart 26 år och har inte riktigt förstått än att man 1. Inte använder duschslangen som ett vapen mot osynliga monster i badrummet och att man 2. Torkar upp och gör rent efter sig när man har duschat klart eftersom att de flesta oftast märker om toalettsitsen blivit till en damm och att handdukarna på andra sidan rummet är dyngsura.

Nu ska jag väl plugga igen då... BLÄÄÄÄÄ

//Nitwriter

Ajj....

Ja, nu sitter jag här efter ett spinningpass och ett cirkelfyspass och kan ju i alla fall konstatera att jag känner att jag lever... ajjajajajja... Jag var (såklart) sämst av alla på båda passen. På spinningpasset satt jag brevid en blond och smal blådåre som cyklade så där en tre gånger snabbare än mig och inte ens blev röd i ansiktet. Jag blev mycket röd i ansiktet trots att jag inte hade speciellt högt motstånd på då jag höll på att dö. Första kvarten brann mina luftvägar och jag tänkte "Shit, shit jag svimmar!". Den sista kvarten tänkte jag "Shit, shit jag spyr!" och de allra sista minuterna "SHIT SHIT JAG SPYR SNART FRAMFÖR SPINNINGCYKELN!". Jag spydde inte, men jag mådde sjukt dåligt i typ 25 minuter efteråt. Igår skulle jag istället göra benböj på en pilates boll - kan avslöja att de gick uruselt när jag äntligen lyckats ta mig upp på den satans bollen (tog sjukt lång tid, första varvet kom jag inte ens upp) darrade mina ben så mycket att jag nästan ramlade av igen). Jag orkade göra typ tre riktiga armhävningar som var sista stationen på varvet då jag, förutom bollen, lyft hantlar, typ sträckt upp en boll - typ fotboll size mot taket hoppa ned på den och göra armhävning på den, lyft kettelbells, haft vikter medan jag gjorde utfallsgång, sneda situps, lyft hantlar samt legat på mage på en pilatesboll och lyft hantlar. Under stretchingen efter passet gav ledaren (som såg ut som en gammal gympalärare) mig gympalärarleendet. Det är ett leende man ger små barn och gravt utvecklingsstörda. Varför ska den här jävla datorn ALLTID ta bort typ två meningar helt plötsligt efter attt jag skrivit dem??? Är det så jävla konstigt att jag aldrig bloggar då???!! Det tar mig orimligt lång tid att skriva korta inlägg för att den gör så hela tiden!!! GAHHHH!!!! Då får jag väl beskriva gympalärarleendet igen men kortfattat för jag har ingen lust att skriva om hela grejen igen! Det är ett leende man ger någon som är dum i huvudet som äntligen lyckas göra något rätt som alla andra kan vilket gör att man känner sig som en komplett idiot och aldrig mer vill göra om grejen i fråga. Tex när jag gick i sexan gjorde jag ett mål i en fotbollsmatch. Alla andra ungar har gjort mål sedan de var 3. Då ser gympaläraren skitglad ut och pratar till mig som om jag också var 3 och höjer tonläget tre oktaver och säger "Åh vad duktig du är!" fast jag gjort något som alla redan kan. Vilket känns sjukt förolämpande så man vill aldrig göra om skiten igen. Typ så. Nu ska jag försöka plugga för just nu har jag sjukt mycket uppgifter och allt går faktiskt käpprätt åt helvete.

So long

//Nitty - med värkande armhålor

RSS 2.0