Funderingar på kvällskvisten...

... Efter att spenderat ännu en dag med att inte plugga har jag som sista desperata åtgärd för att låta bli gått igenom mitt Facebook album med taggade bilder. Frågan som uppkommer nu är en såndär väldigt politiskt inkorrekt en:

... Varför är jag så ful?

Är jag o-fotogenisk eller bara liksom inte söt/snygg/vacker alls? Är det bara jag som tycker att alla andra ca 20-åriga tjejer man ser ser så sjukt mycket bättre ut? Vad gick fel???!!! Varför kan inte jag vara snygg för? Då skulle jag kunna gå omkring och vara as-söt hela tiden och känna mig on-top-of-the-world liksom. Jag skulle ha värsta mycket kompisar. Jag hade kunnat lett strålande mot mina fulare vänner och sagt "Neeeeeeeej, men du är så fiiiiiiiiiiiiiiiiin på riktigt!" (ni vet sådär hemskt som människor som VET att det är asvackra gör?) "Dessutom vet ju alla att skönheten sitter på insidan, gumman" (*spyr*) Det värsta är att jag får inte ens höra sånt? Har ju nu demonstrerat att jag är bra på att säga det i alla fall, kanske Gud kan göra mig vacker under natten? Ge mig tjockt och perfekt typ Niotillfem-hår? Låta mig "blomma ut" som all flickor väntas göra? Känner nämligen inte att jag fått göra det ännu... Alternativt kanske jag kan lämna in en reklamation?

//Nitty

Hej hej

När man är jäkligt trött på november-regn, har 4 hyfsat tunga uppgifter framför sig och mini prestations-djävulen i huvudet inte blir nöjd över att man inte scorade riktigt så mycket på uppsatsen som man tänkt sig, då är man rätt trött, grå och inte jättepepp på livet. Alltså en utmärkt dag för att sega lite i sängen och äta tomatsoppa <3 (alltså ÄLSKAR tomatsoppa!!!). Alltså gjorde jag det, mums!!! Fick springa iväg till hörnbutiken, de har typ sprit, kakor och färdigrätter. Nu var det faktiskt sprit jag skulle ha, eller vitt vin till min soppa. Jag insåg att jag glömt legget och ville typ dö, men det gick bra ändå (vilket egentligen är lite dåligt, personen i kassan frågade bara hur gammal jag var, gillar inte att mini-människor kan få tag på sprit). Slängde ihop det lite på en höft, men om man ska vara lite cool (vilket man ju bör om man kan) kan man ju skriva ned receptet. Det tänker jag göra, då skickar jag även lite matinspiration till Gilly.

1/2 gul lök
2 klyftor vitlök
1 dl vitt vin
1 burk krossade/passerade tomater (400g)
2 msk tomatpuré (SAKNAR SLOTTS TOMATPURÉ SÅÅÅÅ MYCKET!!!)
1 grönsaksbuljongtärning (härligt ord)
2 dl vatten
lite salt
lite peppar
lite örtkryddor (jag använde basilika, timajan och rosmarin, ca 1 matsked)
lite honung

Häll olivoljan i en kastrull och slå på kokplattan. Finhacka lök och vitlök, ha ner det i kastrullen och låt fräsa några minuter. Här kan man bli mycket hungrig då vitlöken luktar så gott att man inte vet var man ska ta vägen. Häll i vinet, krossade/passerade tomater, tomatpuré, vatten, buljongtärning, alla kryddor, ha i allt annat helt enkelt. Lägg på locket lite på sniskan och låt puttra på låg/medelhögvärme i ca 40 minuter. Ha i as mycket parmesan och kanske en liten klick gräddfil/créme frâiche/ turkisk yoghurt och parmesan. Man kan även ha i krutonger (skär bröd i bitar, på med olivolja och basilik låt rostas i ugnen). Ät och var lycklig

Mycket vacker bild på slutresultatet:
// Nitty -som hoppas Gillyhurt lever och klurar på mästerliga inlägg

Det tragiska ögonblicket när man inser att man håller på att glida isär...

Gilly, du var min bästa vän i gymnasiet och nu är du LiU: s coolaste student, men tyvärr känner jag att vi inte kommer att vara vänner så länge till... Om två år har vi helt nya umgängeskretsar, och visst är det sorgligt och "sån't är livet" som Anita Lindblom sjöng. Ja, kära läsare, en stor isbit har kilats in mellan Gilly och mig, båda har utvecklats på varsitt håll.... Och nu går det inte att förneka längre, slutet är nära och det är ett faktum... Gilly tycker nämligen inte att den här klänning från Modcloth är sjukt fin:

 

En sista kommentar:

 
 

FUUUUUUUUUUUCK!

Hur kunde klockan helt plötsligt bli tjugo i ett? Jag som skulle plugga hela dagen med min "analysera och jämför de här två dikterna och skriv vilka stavelser som är betonade m.m"-uppsats??!!! AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH

RSS 2.0