Rättelser och ansiktsmasksrecension

Okej, så i mitt förra inlägg lät det som att jag var väldigt deprimerad det är jag, tro det eller ej, inte. Jag lider bara av stress och prestationsångest. Därför kommer två rättelser: Glad - jag befinner mig i ett slags "normalstånd av glädje" eller vad man ska säga. Jag är alltså inte apatisk. Jag är bara inte någon manic pixie dream girl som är spralligt glad hela tiden och studsar omkring med ett busigt leende på läpparna. Positiv - samma sak där, tro det eller ej men jag ser faktiskt glaset som halvfullt och deppar inte ihop i januari eftersom jag tänker "idag var det ljusare lite längre än igår, vi går mot våren!".

Så vidare mot ansiktsmasksrecensionen av the Bodyshops Warming mineral mask. Jag är inte lika frälst som Gillyhurt. Efter att jag använt den idag såg jag exakt likadan ut som innan - porerna var lika stora och min gigantiska finne hade inte krymt. Dock så kan mina vackra pormaskar på näsan blivit något skadade och jag är inte torr som fnöske. Den får 3,5 N av 5 möjliga.



Här är en bild när jag använder masken :)



So long amigos!

//Nitty

WTF?!

Vad kan man mer säga?!




XOX Gillyhurt

Ja..nej..joo? Eller?

WAZZUP HOMIES?!?!
Steg 1. Läs igenom Nittys inlägg under..
Steg 2. Läs texten i detta inlägg..
Well...jag undrar vad Nittys föräldrar tänkte då de sa att Nitty är positiv. Som ni kanske märkte på hennes inlägg är Nitty inte världens mest positiva människa... ;) hehe...he Jag tror nog att det är Gilly som har hand om den biten..;)
Men jag antar att eftersom att Nitty är dålig på att se det braiga i sig själv får väl jag ta hand om det?
Nitty är:
  • Glad när hon träffar miiig^^
  • Kan visst sammarbeta, även om..jaa..det finns ju de personer som är mindre envisa om man säger så..
  • Engagerad i sina vänner och de saker hon gillar. Hon var tex ett hängivet Tokio Hotel-fan. Det säger väl allt? Alla vet ju hur engagerade TH-fansen var i sina idoler?
  • Idéspruta. Även om du vill tro det eller inte..;)
  • Bästa/sämsta humorn. Jag menar humor à la Gilly und Nitty..vem kan motstå det?
  • Nitty har även de coolaste movsen, särskillt då hon dansar med en viss Gillyhurt. 10 meter i omkrets..minst!
  • Bra på att baka samt laga mat!
  • Stresståli...eumm..okey nej, det där ska jag inte skriva. Får mer än en flashback från vår skoltid tillsammans..
  • Bra på att skriva saker! Säg inte emot mig. Från IG till MVG, remember?
  • Envis som in i helvete ;)
  • Rådjursögon
Såå..nu ska jag sova! Gilly är trött.
See ya homies ^^
XOX Gillyhurt
PS: Sen är hon ju jävligt snygg också!


Ansökan till utlandsstudier och personliga egenskaper

Hejsan alla i bloggosfären!

Just nu försöker jag skriva en ansökan till utlandsstudier där ett personligt brev ingår. Det är det vanliga: varför jag vill studera utomlands, hur det kommer gynna min utbildning och det värsta: en beskrivning av mig själv. Det här brevet måste vara inne SENAST nästa tisdag och består just nu av ett tomt dokument... Jag hatar att behöva skriva bra saker om mig själv! Så jag frågade mina kära föräldrar om de kom på några positiva egenskaper. Detta är vad de skrev: Bra självförtroende (Jag är as rädd för allt och tror aldrig att jag ska klara något, därför hade jag ca 25 uppgifter släpandes efter mig i trean. Är rädd för alla sorters fysisk aktivitet. Vågar nästan aldrig göra något själv). God initiativförmåga (Jag spenderar mina dagar med att glo in i väggen och undrar vad jag ska hitta på). Positiv (Jag är pessimisten nr.1). Glad (Jag har typ glömt bort hur det känns att vara glad, går mest runt och är på "ingenting" humör. Finns det ens glada pessimister utan självförtroende?). Lätt att få nya vänner (Jag har inga kompisar här, då består ändå klassen av 90 personer). Bra på att samarbeta (Hahahah nej, jag är sjukt envis och måste alltid få min vilja igenom = jag gör oftast 75% av allt arbete själv). Inte långsint (Jag är sjukt långsint, är tex fortfarande sur på folk jag gick högstadiet med). Stresstålig (Jag får damp när något inte fungerar, brukar börja grina när det är mycket stadstrafik). Engagerad (Hur engagerad kan man vara om man spenderar sina dagar med att inte göra ett piss?).

Slutsats: Antingen känner inte mina föräldrar mig eller så har jag väldigt dålig självinsikt. Jag har fortfarande inget att skriva i ansökan... BAJS OBS! exempel på stresstålighet och min positiva livssyn!


// Nitty, som febrilt stirrar på det tomma dokumentet och den blinkande skrivmarkören

Ansiktsburk..

Som ni kära läsare kanske kommer ihåg tipsade Nitty om en ansiktsmask i november förra året?
Den var från ÖB och sög tydligen hårt då Nittys hy blev torr för att uttrycka sig milt...
Förra helgen då Nitty var här köpte både hon och jag varsin värmande ansiktsmask från The Body Shop.
Låt oss säga så här: den är FAN-TAST-ISK! Som namnet antyder så värmer den verkligen och de kära små fina svarta porerna på näsan, ja dom är nästan obefintliga. Man ska använda den 1 - 2 gånger i veckan. Den kostar 165 kronor och är värd sitt pris. Den får 5 Gn av 5 möjliga!
Ytterst smickrande cam-bild...^^
Jag vill även tipsa om deras vitamin E-produkter. Jag har ansiktsmasken och peelingen ur den serien. De luktar jätte gott och är även de super. Bäst att jag passar mig... Jag kan köpa upp alla mina pengar där inne!
Om ni vill ha en dushtvål som luktar gott kan jag tipsa om deras mango- och oliv-showergel! Särskilt mangon lukat himmelskt...*drömmer mig bort*
Men nu är det dags för Gilly att drömma sig bort på riktigt!
Sov gott lovers!
XOX Gillyhurt

Äkta studentliv, aggressionsproblem och mycket headbangande

Hej kära vänner!

Nitty-the-writer här igen! :cool:
Helgen spenderades i Norrköping, en reunion av superkombinationen Gillyhurt featuring Nitwriter! :)
Weekenden spenderades på bästa GillyNittyvis: genom en daglig inkomst av ca 5000 kalorier och många asgarv. Dock bestod den även av extremt lite sömn, vilket känns nu såhär i efterhand. Lördagen blev uuutgååång aaaahhh!!! Omringade av 94:or skakade vi fett, bokstavligt talat. Då vi båda delar inställningen "more is MORE" på dansgolvet blev det en hel del svettande och hoppande. Vi körde både tysk klapperdans och fransk cancan och vad är en utgång utan headbangningar? Vi delar även där åsikten att hår som flyger åt alla håll och kanter är mycket fascinerande. De stackars förskrämda 94:orna gav oss en cirkel på ca 10 meter i diameter att go wild'n crazy på vilket uppskattades. Denna headbangsorgie har dock lämnat mig med en mycket öm och stel nacke, men det var det värt! ;P

Sömnbristen ledde till att denna vackra måndag fick en oerhört lång startsträcka pga dödhet. Resultat: Det var liksom ingen idé att ställa sig att laga lunch då klockan redan var 14.00 och jag skulle på bio vid (trodde jag) halv sex - alltså ingen idé att göra kvällsmat heller. I ätväg blev det således en mycket studentigdag: Färdigrätt (Tikka masal mmm) till lunch och fil (hallon!:)) till kvällsmat. Tyvärr blev det ingen bio för mig. Filmen vi skulle se var "En dag". Jag har redan sett den en gång och läst boken. När jag kom mot slutet av boken grät jag i en och en halvtimme (OBS! medan jag fortsatte att läsa boken, jag slängde mig inte ner på golvet och grät i 90 minuter efter att jag läst klart den). Precis som det förväntas av pubertala kvinnliga tonårigar med patetiskt starkt känsloliv älskade jag den. Läser om den nu faktiskt och har redan blivit lite gråtmild x antal gånger.

Anledningen till att jag missade filmen var datorstrul. Den gick inte att stänga av, att starta internet eller öppna openoffice. Mycket jobbigt då jag skulle hämta material från min distanskurs vilket är omöjligt när internet och datorn inte är samarbetsvillig. Jag var väldigt självmordsbenägen ett tag men efter lite hjälp från min fader fxade det sig. Är nu lycklig igen och ska se Biggest Loser :)

So long brudders!!!

//NITTY

Some old shit..

Wazzzup dudes?
This is Gillyhurt!
Titta vad jag hittade på min gamla blogg!


Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Den som hittar Gilly und Nitty får något roligt! :D

XOX Gillyhurt ♥♥♥

C++ in my as!

Ey you! Wazzup?!

Ni ska veta, kära läsare, att Gilly är väldigt bra att hålla reda på vad hon äter nu när hon bor själv.
Detta har hon ätit idag:
  • Frukost: Stekt tortillabröd med ost, skinka och pesto. Yummie! Väldigt bra frukost...
  • Lunch: En sallad men sallad (duuuh?!), tomat, mozzarella, gurka och dressing.
  • Kvällsmat: Choklad.

 

Ja, men det här går ju bra?! Kanske borde ta tag i matlagningen igen? hehe

Igår gjorde jag och några andra mycket trevliga personer sushi. Ja, ni läste rätt.

Vi gjorde sushi själva! Jag är btw väldigt bra på att skära laxen i perfekta bitar! Det ni! ^^

 

Vill ni veta något kul? Nitty kommer hot nästa helg. JAAA! Det ska bli superb!

 

Fun fun!

 

xox Gillyhurt ♥


the return of Nitwriter

HALLÅÅÅ, det är JAAAG igen! NITWRITER IS BACK IN THE GAME!!!

Ja, här sitter jag nu i hudkostymen och väntar på att bodybutteret (obs försvenskning) ska sjunka in och göra mig vacker.

Anledningen till det här inlägget är att jag skaffat ett internet som fungerar mer än två ospecifika timmar per dygn. ME LIKE! Det finns så otroligt mycket saker jag kan gör nu! Jag kan till exempel kolla på play-program, läsa världens bästa blogg (= den här såklart) samt noga utstudera alla underbara foton jag blivit taggad i!

Något ännu mer underbart har faktiskt också hänt....


I DAG STOD JAG UPP OCH DUSCHADE!!!! JAAAAAAAA!!! Efter fyra långa månader i dalcentrum har jag ÄNTLIGEN lyckats sätta upp ett duschdraperi då vår mycket generösa hyresvärd vägrade att sätta upp en duschstång i badrummet med stenväggar. Lösningen på problemet? Vi har en mycket mystisk torkställning ovanför badkaret som vi kunde hänga upp draperiet i, inte som hemma då draperiet ständigt klibbar fast i kroppen, men mina dagar som strandad sköldpadda i badkaret är över wowowoowowowowowowowow!!!! :D:D:D:D :cool :cool :thumbup



WÄÄÄÄÄ

Wäääää....
Det är väl i princip det som skulle kunna beskriva mina känslor just nu.
Stressad så att jag dör + sömnbrist och allmänt deppig.
ENDORFINER VAR ÄR NIIII?!
Medans jag väntar på endorfinerna har jag roligt med Photo Booth istället! (Y)
XOX Gillyhurt

RSS 2.0